La Generalitat de Catalunya ha actualitzat el web del Registre de catalans i catalanes residents a l’exterior perquè les persones que vulguin fer els tràmits d’inscripció, sol·licitud de serveis i/o modificació de dades o cancel·lació, trobin la informació necessària.

Si residiu fora del país i heu tingut a Catalunya el darrer veïnatge administratiu, us recomanem visitar el web del Registre per veure els diversos avantatges que la nostra institució ofereix un cop formalitzada la inscripció.

 

El Registre de catalans i catalanes residents a l’exterior es va crear mitjançant el Decret 71/2014, de 27 de maig. La inscripció al Registre és voluntària i integra les dades de totes aquelles persones de nacionalitat espanyola que resideixen fora de l’Estat espanyol i que han tingut a Catalunya el darrer veïnatge administratiu. Les finalitats d’aquest registre són, d’una banda, conèixer les demandes i necessitats dels catalans i catalanes residents a l’exterior per tal que les actuacions de la Generalitat adreçades a aquests col·lectiu siguin més efectives i, de l’altra, possibilitar-los l’exercici dels seus drets en tant que catalans i catalanes a l’exterior.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]